LarensHart Rust, ruimte en levendigheid. hier is alles in de buurt.

Laren, kunstenaarsdorp van weleer, van schapenhouders uitgegroeid tot een mondain dorp in het hart van 't Gooi. Gastvrijheid wordt hier met een hoofdletter geschreven. Van winkels van het hoogste niveau tot velerlei horeca met zonovergoten terrassen waar flaneren en ontspanning samengaan.

Dit sfeervolle brinkdorp met haar kenmerkende Coeswaerde waar zomers de Poffertjeskraam en ‘s winters de ijsbaan worden opgesteld. Omzoomd door fraaie villawijken en verborgen natuurgebieden is het goed wonen.

Toch centraal met Amsterdam en Schiphol op een half uurtje rijden. Naast het winkelhart is het beroemde Singer museum en theater een magneet voor liefhebbers van kunst en cultuur. Het geeft kleur aan dit groenrijke dorp. De vele vaste jaarlijkse activiteiten zoals de Sint Jansprocessie, de kermis, de kunstmarkt en de atelierroute houden het dorp levendig en bruisend.

Groen Laren

LarensHart, midden in het groene hart van het Gooische landschap. Van zandduinen tot heidevelden, van oude engen en akkers tot bossen. Daar midden in ligt het prachtige dorp Laren, waar de karakteristieke dorpsboerderijen staan, afgewisseld met prachtige woningen, veelal onder architectuur gebouwd, aan fraaie kronkelige lanen. Omgeven door veel natuur, met oude statige bomen, hagen, tuinen en parken. In deze groene ambiance komen de exclusieve appartementen van LarensHart.

Bruisend Laren

Door de vele bijzondere winkels op het gebied van mode, lifestyle en luxe en de vele horeca met terrassen is het centrum altijd een plek waar het bruist. Daarnaast is Laren cultureel rijk te noemen, met een lange traditie als kunstenaarsdorp. Door de befaamde kunst van wereldklasse in het Singer museum en de vele ateliers waar het bruist van de creativiteit houdt Laren zijn naam als kunstenaarsdorp hoog. Te midden van bruisend Laren kunt u straks wonen.

Ontmoeting

Op het kruispunt, waar historisch Laren en eigentijds Laren samenkomen, een plek waar gastvrijheid, gezelligheid en ontmoeten centraal staan, daar kan café t’ Bonte Paard wel de meest bekende ontmoetingsplaats genoemd worden. Deze en andere horeca gelegenheden liggen straks op steenworp afstand van de nieuwe appartementen van LarensHart.

LarensHart